24
/7

Pentru
afacerea dumneavoastra


356

Zile
pe an

SCROLL DOWN

Externalizare IT


Analiza ▶ PREVENTIE ▶ Mentenanta

Stim foarte bine ca in momentul de fata nu exista afacere care sa nu depinda de IT. Indiferent ca vorbim de o simpla retea de calculatoare si o imprimanta sau de servere dedicate si sisteme de securitate, infrastructura trebuie sa mearga cu precizia unui ceas elvetian.
Externalizarea IT este un serviciu dedicat companiilor si garanteaza evitarea sau rezolvarea eventualelor probleme de natura IT ale afacerii.


Beneficiile Externalizarii IT prin nanit.ro● Disponibilitate permanenta a echipei IT

   Optand pentru externalizare, beneficiati totodata si de disponibilitate continua a echipei noastre de profesionisti atat pentru suport online pentru problemele minore cat si interventii onsite pentru incidente hardware, micsorand astfel la maxim timpii morti.


● Garantia rezolvarii oricarei probleme

   Am facut un tel din a ne vedea clientii zambind, astfel suntem gata sa garantam rezolvarea rapida si definitiva a oricarui incident tehnic raportat, totul in cel mai scurt timp posibil.


● Backup-ul informatilor

   Implementam solutii pentru cloud backup, astfel, putem garanta ca oricare ar fi natura incidentelor datele dumneavoastra nu se vor pierde si desfasuratea activitatii nu va avea de suferit. Pe langa backup-ul realizat in cadrul infrastructurii dumneavoastra, puteti fi sigur ca odata cu livrarea facturii veti primi pentru arhivare backupul lunar (realizat saptamanal) pe suport media la alegerea dumneavoastra (recomandat DVD sau USB Stick).


● “Know-how”

   Nu suntem buni doar la rezolvarea problemelor ci si la preintampinarea lor. Am pregatit scenarii pentru orice probleme ar putea aparea. In timp ce dumneavoastra va faceti treaba noi lucram in spate pentru a ne asigura ca totul functioneaza la parametri normali. Fie ca e vorba de un atac informatic sau o problema de hardware suntem pregatiti sa preintampinam si sa rezolvam din timp orice problema.


● Optimizarea infrastructurii IT si de Securitate

   Prin abonamentul de mentenanta nanit.ro in locul departamentului IT puteti reduce cheltuielile de administrare cu pana la 65%. Optimizarea procesului nu se refera doar la reducerea costurilor ci si la workflow. Astfel, pentru orice eventual incident, o persoana din cadrul companiei dumneavoastra care intampina probleme nu va trebui sa aibe 2 sau 3 numere de telefon la care trebuie sa apeleze pentru rezolvare. Noi ne ocupam de toate problemele.


● Interventii lunare preventive

   In functie de abonamentul ales, realizam lunar un numar de servicii de mentenanta si preventie onsite si online pentru a asigura pe cat posibil cat mai putine incidente raportate si productivitatea maxima a afacerii dumneavoastra.


ABONAMENTE


Alegeti abonamentul perfect pentru afacerea dumneavoastra

Prima luna, abonamentul BASIC este GRATUIT!

Oferta valabila pana la data de 31 August, 2021


Abonamentele se pot configura la preturi avantajoase in functie de necesitatile dumneavoastra.

CONTACT

Aveti intrebari? Apelati-ne: +40 734 670 318

trimiteti-ne un E-mail: office@nanit.ro