Depanare Hardware / Software


PC, Laptop, Tablete, Telefoane... ca noi dupa depanare!

Cu siguranta un calculator sau un laptop defect provoaca foarte multe inconveniente. Echipa nanit.ro repara in cel mai scurt timp. Inifderent ca e vorba de o problema hardware, de precizie, sau software va stam la dispozitie! Asiguram service complet calculatoare sau laptopuri in Ploiesti, dar si la distanta (transport prin curier sau ridicare de la domiciliu). Windows/Linux/osX, Apple sau oricare alt producator, service-ul nostru va sta la dispozitie.
Deasemenea nici tabletele sau telefoanele mobile (smartphone) nu sunt o problema! Si in cazul acestor dispozitive asiguram atat depanare hardware cat si depanare software. Fie ca vorbim despre iOS sau Android, indiferent de producator, nanit.ro este solutia.


Servicii Depanare oferite de nanit.roDepanare Hardware

Asamblare componente si Upgrade sisteme de calcul

  Vrei sa upgradezi sistemul actual pentru a-i creste performantele sau sa asamblezi un sistem de calcul pe componente? Asiguram suportul necesar pentru o asamblare eficienta. Totodata asiguram si consultanta hardware inaintea achizitionarii componentelor pentru a fi sigur de compatibilitatea acestora.

Diagnosticare sistem de calcul sau componente

  Daca calculatorul, laptopul, tableta sau telefonul dumneavoastra nu functioneaza sau functioneaza defectuos, diagnosticarea corecta reprezinta 50% din procesul de depanare si va scuteste de costuri suplimentare.

Reparare sau inlocuire componente

  In cazul in care una sau mai multe componente sunt defecte, se se opteaza pentru identificarea componentelor compatibile disponibile in momentul acesta pe piata si se purcede spre inlocuirea lor. Noi oferim spre vanzare doar componente noi, dar putem testa si ansambla in sistem si componente second hand puse la dispozitie de client.

Rescriere / Update BIOS

  Oferim solutii complete de rescriere si update de BIOS atat direct de la producator cat si BIOSuri puse la dispozitie de firme third party sau putem modifica BIOSuri pentru a asigura compatibilitatea cu noile componente.

Instalare si configurare periferice

  Daca ati achizitionat un echipament periferic nou (imprimante, copiatoare, scannere, camere web, microfon, etc.) si aveti nevoie de suport pentru a-l instala va putem asista atat online cat si la domiciliu sau la sedul firmei.

Aplicare metal lichid / pasta termoconductoare

  Pentru ca puterea genereaza caldura, iar caldura scade puterea de calcul a sistemului, oferim serviciul de aplicare metal lichid sau pasta termoconductoare.


Depanare Software

Reinstalare sistem de operare

  Fie ca este vorba de Windows 7/8/10, Apple OSX sau Linux, reinstalam sistemul de operare si redam puterea si performanta sistemului tau.

Recuperare Date

  In cazul in care din greseala sau din alte motive ai pierdut date importante, noi le putem recupera.

Rescriere / Update BIOS

  Oferim solutii complete de rescriere si update de BIOS atat direct de la producator cat si BIOSuri puse la dispozitie de firme third party sau putem modifica BIOSuri pentru a asigura compatibilitatea cu noile componente.

Devirusare computer

  Servicii devirusare - Recuperare fisiere

Instalare software diverse

  Indiferent ca este vorba despre software specific sau pur si simplu software multimedia, asiguram instalarea eficienta pentru o rulare corecta.


CONTACT


Aveti intrebari? Apelati-ne: +40 734 670 318

trimiteti-ne un E-mail: office@nanit.ro

Apeleaza